Rymden anfaller


Skogsbrynet dagen efter. 

I natt vid ettiden lyste ett starkt sken över gården. Jag trodde först att det var månsken. Men ljuset låg så lågt att det strök längs marken. När jag tittade ut svävade ett rymdskepp i ett starkt ljussken över marken vid skogsbrynet.

I dag fick vi se att hela skogen var borta vid platsen där skeppet stod. Det måste ha varit, antingen ett intergalaktiskt krigsskepp med svepande dödslaser – eller en skogsmaskin. Och eftersom man lämnat en skogsmaskin efter sig var det nog inte mer spännande än så. Men man kan ju ändå bli förvånad mitt i natten .

Stanley Almqvist
med nya utsikter

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.