Hur beige får man bli?

Enligt registreringen är den inte beige utan ljusbrun. Men den är mera ljus än brun. Nu har vi i alla fall en andrabil; pappas gamla Volvo som är tillbaka på gården.

Den gillar att köras av gubbe med keps. Bilprovningen nästa!

Stanley Almqvist beige

[…]

Höstning

Att hösta betyder ju att skörda. Och vi skördar det som växer omkring. Det känns bra. Skörd är fest. Det har mänskligheten alltid firat.

Två solrosor dök oväntat upp ur en pallkrage. Förmodligen har de spritt sig med småfåglarnas hjälp från fågelbordet? Men solrosor är definitivt något vi vill se mer av nästa år!

[…]

Gästbok

Det händer att folk tittar förbi, även efter semestersäsongen. Det är roligt.

Faster Tora (till höger) och hennes väninna Britta hälsade på en torsdag eftermiddag. Förra gången bjöd vi dem på kinesiskt, men den här gången var vi snällare och satsade på grekiskt 😉 Toras Volvo från 1972 är alltid ett samtalsämne.

[…]

Målar

Ibland går även Stanley till jobbet. Alla 120 metrarna till ateljén, nästan ända till brevlådan. Med datorn under armen och matlåda i kassen. Den är byn är van att ha en konstnär på plats 😉

[…]

Från stenåldern

Sen var det ju det här med hålet i vägen. Turligt för mig är det inte min väg utan Christers 😉 Ni vet han med grävskopan och traktorn. Han kan bygga och laga vägar.

[…]

Upp igen

Tack alla trogna läsare för att ni är tillbaka och att ni lyft bloggen igen! I mars slogs bottenrekordet med bara 600 läsare.

Men sedan dess har det bara gått uppåt.

Augustilördag i byn

Vi stannade till hos Christine och hälsade på valpen Vilma.

[…]