Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Tacokväll


I fredags bjöd hembygdsföreningen in till Tacokväll för hela familjen. 22 personer kom, både stora och små, bofasta och fritidsboende. Det har ju nyss kommit några nya bofasta till byn och en barnfamilj har köpt fritidshus här.


Ronny Thellbro (till höger) är en av de nyinflyttade. Han är inte ny för byn eftersom han både är byålderman, en av de större skogsägarna, ortens gamla kyrkoherde, ordförande i en vägförening med mera.


Sven-Åke Bäckström omfamnar Agneta Thellbro i en välkomstkram. Hon som växt upp i Skog flyttar nu in i det nyrenoverade höga huset mitt i byn.


Om du tycker att damen på bordets kortända ser ut som en kopia av Bittan Granlund har du rätt. Hon är en av döttrarna som var med denna kväll.


Kvällen fortsatte med mer tortillas, ost, majs, sallad, salsa, köttfärs och alla andra tillbehör.


Dagen efter brinner soluppgången, allt närmare söder för varje vecka.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.