Nyhet med anknytning

Expr_425 Se Expressens nyhet här

Eftersom de flesta som växt upp eller bott i Skog och Mark har flyttat vidare finns vi överallt i Sverige och världen. Därför hittar vi anknytningar hit både nu då. Jag såg att den tragiska händelsen med brandmannen Anders Swärd som kördes ihjäl under en utryckning också har trådar till Skog. Han var nämligen gift med ett barnbarn till Natanael Grahn.

logo-transparent
Anders var omtyckt och respekterad både i räddningstjänsten, samhället och den kyrka han var engagerad i. Kamraterna i brandkåren har startat en stiftelse för att samla in till hans fru och barn. (Se här.)

760

För er som kan de gamla familjerna i Skog är Helena Swärd dotter till UllaMaj Grahn, dotter till Natanael Grahn; från gården mitt i byn där Irene och Bo bor i dag. Och vi känner naturligtvis extra med de sörjande eftersom vi har den anknytningen.

Stanley Almqvist
en brandmans svärson

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.